Login  |   Ny Bruger?
Svenska (Sverige) Dansk (Danmark) Norsk bokmål (Norge) English (Estonia) English (Suomi) English (United Kingdom)

Kvalitet er alt


VI SKAL UD FRA KUNDENS ØNSKER og tilstedeværende forudsætninger ekspederer bestillinger og spørgsmål til vore produkter og tjenester på bedst mulig måde, således at kunden oplever den bedste kvalitet, leveringstid og service, som kunden kan forvente sig.

Vi skal behandle kundesynspunkter og ønsker professionelt, så at hver kontakt med BioNordika bliver en positiv oplevelse og forstærker tilliden til BioNordika som leverandør.

Kvalitet og kompetence er alle medarbejderes ansvar. Samtlige medarbejdere skal være informerede on selskabets politikker, mål og forpligtigelser.

BioNordika tilpasser hele tiden virksomheden efter gældende regler og er bla i gang med at indfase batchhåndtering og sporbarhed.

Et flertal af vore leverandører er certificerede i henhold til internationale kvalitetsstandarder så som ISO, FDA mm. Kontakt vores kundesupport for nærmere information.

NYT SITE

Medinova har fået et nyt navn og en ny grafisk profil.

2011 besluttede Gruppen, at tiden var inde til forandringer på både navn og web-site. Sammen med koncernselskaberne In vitro AB, In vitro Eesti OÜ, MedProbe AS og BioNordika OY har vi nu fået det nye samlende navn - BioNordika.

EN NY GRAFISK PROFIL er kommet til men udover den visuelle forandring er det præcis som tidligere.

DET GLØDENDE ENGAGEMENT beholder vi, præcis som tidligere og har fortsat den lokale forankring med 5 stærke kontorer i København, Stockholm, Tallinn, Oslo og Helsinki, hvor godt 40 medarbejdere arbejder for dig og din forskning.

BioNordika Denmark A/S • Marielundvej 46E, 2. • DK-2730 Herlev • Tel 3956 2000 • Fax 3956 1942 • info [at] bionordika.dk
© 1989 - 2021 • BioNordika Denmark A/S
Salgs- og LeveringsbetingelserPersondata politik
AAA rating - BioNordika