Login  |   Ny Bruger?
Svenska (Sverige) Dansk (Danmark) Norsk bokmål (Norge) English (Estonia) English (Suomi) English (United Kingdom)

Vi tænker på miljøet


VORES VIRKSOMHED skal præges af høj miljøbevidsthed, som værdsætter skønheden, mangfoldigheden og reproduktionen i vores fælles verden, som grundlag for vores unikke miljø.

System, substanser og processer som sammenkæder alle levende væsener skal værdsættes, forstås og bevares for at opretholde livet på vor planet.

Vi skal opfylde de krav som stilles til en virksomhed med vores funktion med hensyn til vores størrelse og vore ressourcer.

Vi skal aktivt medvirke til at vore leverandører tilpasser deres produkter til miljøet og selv arbejder på en miljøbevist i deres færden.

Vore samarbejdspartnere skal opmuntres til miljøbevidsthed og vore kunder skal gøres opmærksomme på miljøbeviste alternativer, hvor disse findes. Alle medarbejdere skal være informeret om vores miljøpolitik.

Vi er medlem af WEEE (”Waste from Electrical and Electronic Equipment”) til forsvarlig håndtering af affald fra elektriske og elektroniske produkter (elskrot).

NYT SITE

Medinova har fået et nyt navn og en ny grafisk profil.

2011 besluttede Gruppen, at tiden var inde til forandringer på både navn og web-site. Sammen med koncernselskaberne In vitro AB, In vitro Eesti OÜ, MedProbe AS og BioNordika OY har vi nu fået det nye samlende navn - BioNordika.

EN NY GRAFISK PROFIL er kommet til men udover den visuelle forandring er det præcis som tidligere.

DET GLØDENDE ENGAGEMENT beholder vi, præcis som tidligere og har fortsat den lokale forankring med 5 stærke kontorer i København, Stockholm, Tallinn, Oslo og Helsinki, hvor godt 40 medarbejdere arbejder for dig og din forskning.

BioNordika Denmark A/S • Marielundvej 46E, 2. • DK-2730 Herlev • Tel 3956 2000 • Fax 3956 1942 • info [at] bionordika.dk
© 1989 - 2021 • BioNordika Denmark A/S
Salgs- og LeveringsbetingelserPersondata politik
AAA rating - BioNordika